Joi, 2018-10-18, 1:31 PM | Bine aţi venit Guest

Xenon Auto si T.I.R de la 217/350 ron, 0743 450 946

Principală » Articole » Articolele mele

Intrebari frecvente
Care este diferenta intre instalatiile de iluminare XENON HID si cele "umplute cu Xenon" ?
High Intensity Discharge (HID) este o tehnologie prin care filamentul din bec este inlocuit complet de gazul XENON care este aprins de un arc electric creat sub o tensiune foarte ridicata. Cantitatea de lumina produsa este de trei ori mai mare decat cea a unui bec normal cu halogen. Exista unii producatorii care umplu becurile halogen cu gaz Xenon, pastrand filamentul care produce lumina, singurul efect al gazului fiind albastrirea luminii produse de filament. Mare atentie la aceste tipuri de becuri care nu ofera adevarata tehnologie XENON HID.

Cat rezista becurile XENON HID ?
Becurile XENON HID sunt proiectate pentru a rezista pe intreaga durata de viata a automobilului dvs. Vor functiona aproximativ 2500h.

Ce includ kiturile XENON ?
Kiturile comercializate de noi includ tot ce este necesar pentru instalare, becurile XENON, balasturile de aprindere, cablurile necesare.

Pot sa-mi instalez singur kitul?
Kitul include tot ceea ce va trebuie pentru a-l instala, instalarea este simpla si poate fi facuta de orice persoana cu aptitudini mecanice. In cazul in care nu aveti deloc experienta instalarea poate fi facuta la orice service auto si dureaza aprox. 20-30 minute.

Dupa instalare pot sa revin la vechiul sistem de iluminare ?
Binenteles, puteti in orice moment demonta kitul XENON si reinstala vechile becuri. Deasemenea puteti muta kitul XENON pe un alt autoturism care utilizeaza acelasi tipuri de becuri.
Categorie: Articolele mele | Adăugat de: wh1sp3r (2010-09-16)
Vizualizări: 422 | Comentarii: 1 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Meniu site
Forma intrarii
Categoriile sectiunii
Articolele mele [8]
Cautare