Joi, 2018-10-18, 2:20 PM | Bine aţi venit Guest

Xenon Auto si T.I.R de la 217/350 ron, 0743 450 946

Principală » Articole » Articolele mele

Instructiuni si sfaturi inainte de instalare
Instructiuni si sfaturi inainte de instalare

Procesul de instalare este relativ unul foarte usor, practic este plug&play, dar totusi va sfatuim sa apelati la ajutor profesionist pentru a face instalarea astfel incat sa evitati eventualele stricaciuni.

Asigurati-va ca autoturismul/motocileta are sigurante de minim 7.5A. Daca aveti o singura siguranta pentru ambele faruri, aceasta siguranta este recomandat sa fie de 30A, altfel este recomandat sa fie de cate 20A fiecare. Autoturismul trebuie sa detina impamantare de 12V. Asigurativa ca farurile functioneaza inainte de procesul de instalare, si nu uitati sa le stingeti. Identificati firele pozitiv si negativ. In general, firul cu + este alb si cel cu - este negru.

Nu atingeti becul cu mana. Daca ati facut acest lucru, curatati-l cu alcool. Odata introdus in far,varful becul trebuie sa fie la minimum 5mm distanta de aparatoarea metalica din interior.

Inainte de a conecta firele si adaptorul, trebuie sa curatati cu atentie toti conectorii. Asigurativa ca instalarea se executa intre-un mediu fara praf. Incercati sa evitati prinderea balasturilor de computerul masinii sau unitatea ABS..etc. Asigurati-va ca becurile sunt in pozitie corecta. Nu porniti balasturile pana nu sunteti siguri ca becurile sunt conectate corect si ferm la acestea. Nu va holbati direct in lumina produsa de bec pentru a nu va rani vederea. Odata aprinse pentru prima data, este bine sa lasati instalatia aprinsa circa 15 minute pentru a incheia procesul de ardere ("formatare")


Instalarea propriu zisa

1. Indepartati capacul de acces la bec din spatele farului.
2. Folosind o masina de gaurit (cu diametrul frezei de maxim 2,3cm-2,5cm) creati o gaura asa cum este ilustrat mai jos:

Instalarea unui kit Xenon

Prin orificiul creat treceti becul si fixati garnitura de cauciuc in orificiul creat, astfel incat farul sa redevina etans la inchiderea capacului

3. Indepartati alimentarea becului original si desfaceti clema de prindere a acestuia.4. Scoateti becul si apoi scoateti si clema de prindere (acest lucru este necesar pentru a putea pune apoi becul xenon cu usurinta)5. Instalati in locas noul Dvs. Bec si prindeti apoi peste el clema de metal pentru fixare.6. In final farul Dvs. Va trebui sa arate asa:Aceasta procedura se refera in general la kiturile cu un singur bec pe faza. Pentru instalatiile cu ambele faze pe acelasi bec, regulile sunt in principiu la fel. Mai jos exista o reprezentare grafica si pentru instalarea acestui tip de kit. Schematic, in final instalatia pentru un far, cu un singur bec pe faza va trebui sa arata asa:Pentru instalatiile bixenon, schema arata asa:

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: wh1sp3r (2010-09-16)
Vizualizări: 446 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Meniu site
Forma intrarii
Categoriile sectiunii
Articolele mele [8]
Cautare